Städdag 20220528

Publicerad tisdag 19 apr 2022, 07:00

NYHETERVåren är på gång och vår sedvanliga städdag kan äntligen genomföras, vilket är mycket välkommet. Datumet är satt till 28 Maj vilket är ungefär som vi brukar ha och ni är alla varmt välkomna kl. 09,00 och kom gärna några minuter före så vi kan komma överens om vem som gör vad. Vi brukar vara klara vid 12-tiden och det kan mycket väl bli något tilltugg efteråt.

Vi har ett antal åtgärdspunkter som våra eminenta hustomtar tagit fram. Det finns möjlighet att komma med förslag för den som känner att något behöver åtgärdas utöver dessa punkter:

Nyhemsvägens postlådestativ behöver ses över, även ett flertal träd utmed Nyhemsvägen behöver tas om hand. Det finns även nedfallna träd på några ställen utöver detta. Vid Annnas väg ska stenmuren snyggas till såsom rensa bort vegetation i och vid sidan av den. Farthindren ska upp som vanligt, samtidigt rengör vi reflexstolparna. Vi rättar också till gruset utefter vägkanter samt. i alla vägkorsningar. Plocka skräp samt räfsa till i allmänhet i samfälligheten.

Som nämnts ovan är förslag välkomna och ni kan anmäla dessa till någon i styrelsen eller någon av hustomtarna vi finns här på hemsidan. Det är dock helt avgörande på hur många som kommer samt hur effektiva vi är om vi hinner med fler åtgärder.

Hörninge vägsamfällighetsförening

Ordf Peder Nilsson

samt styrelsen med hustomtar

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.