Städdagen 2019

Publicerad söndag 19 maj 2019, 15:43

NYHETERSå var årets städdag klar och vilken härlig uppslutning från ett 35-tal fastigheter med ca 60 personer närvarande. Började lite disigt och fuktigt i luften men allteftersom tiden gick klarnade det mer och mer, så lagom till korvgrillningen började solen tränga igenom. Vilket fint jobb det blev och med alla som var med gick det till och med fortare än vi planerat.

Vi fick mycket gjort så hela listan med uppgifter klarades av från att räfsa ut jord, bättra på med grus vid infarter efter fibergrävningen. Det sopades bort grus på asfalten för säkrare trafik med cyklar och motorcyklar. De vita stolparna tvättades eller ja de blev vita igen efteråt. Det plockades bort skyltar och utmärkningpinnar som inte behövs längre då fibern i stort sett är klar (5st kvar bara). Det flyttades en stor rishög från förra årets aktiviteter och några mindre rishögar så att vi kan forsla bort det snart. I och med att det kom så många var vi klara lite tidigare vilket gjorde att vi hann också med lite minglande innan korven blev klar.

Det finns bilder upplagt här på hemsidan under bildgalleri-städdagen 20190518. Tack för en riktigt fin och trevlig dag med så många som ställer upp och ser till att vi får ett snyggt och attraktivt område.

Styrelsen med hustomtarna

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.